Hoe kunnen we je helpen het perfecte verpakkingsmateriaal te vinden?

Dozensite.nl staat voor je klaar als dé specialist in dozen op maat. Ons team van professionals staat altijd klaar om je te ondersteunen met al je vragen en wensen. Of het nu gaat om de grootte van je dozen, de kwaliteit, of specifieke eisen aan het ontwerp, wij hebben de expertise in huis om je uitgebreid te adviseren. Bij ons vind je een breed assortiment aan kartonnen verpakkingen. Of je nu op zoek bent naar kleine oplage dozen voor een startende onderneming of naar grootschalige oplossingen voor een gevestigde onderneming, wij bieden flexibele opties aan die aansluiten bij jouw behoeften. Weet je niet zeker welke soorten dozen het beste bij jouw goederen passen? Neem gerust contact met ons op om samen de verschillende dozen te bespreken. Al onze dozen zijn verkrijgbaar zonder minimale afname al vanaf 1 doos per bestelling, zo heb je altijd op tijd de juiste doos in huis. Ook voor speciale verzoeken kun je bij ons terecht, zoals spoedservice of bedrukking van dozen op maat, niets is voor ons te gek.

Klantenservice

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00

Neem contact met ons op via de chat. Wij reageren zo snel mogelijk op je vraag.

Je kunt ons ook dagelijks bereiken via de telefoon op nummer: 033 245 0202

Liever contact via mail? Geen probleem stuur ons een bericht

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen omtrent alle soorten verpakkingsmateriaal. Onderstaande informatie wordt regelmatig aangevuld en geüpdate. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op om uw vragen of wensen te bespreken.

Benieuwd hoe wij onze maatwerk kartonnen verpakkingen ontwikkelen?

Wij zijn ontzettend trots op onze producten en productiefaciliteiten. Omdat wij zo enthousiast zijn over onze kartonnen dozen, raken we er bijna niet over uitgepraat. Daarom laten we je ook met alle plezier zien hoe wij onze dozen op maat snijden, bedrukken en voorbereiden op verzending. We verwelkomen je dan ook graag voor een rondleiding in onze productiefaciliteit in Nijkerk. Hier kun je zelf ervaren hoe golfkartonnen platen veranderen in een pallet vol met gebruiksklare dozen. Je zult getuige zijn van alles, van het gebruik van stansmachines voor ingewikkelde verpakkingsontwerpen tot apparatuur die grote dozen voor pallets en meubels produceert. Ook enthousiast over kartonnen verpakkingsmateriaal en benieuwd hoe (jouw) dozen gemaakt worden, laat het ons weten!