Wat betekent ‘oplage’ in de dozen wereld?

Gepubliceerd op12 juni 2024

Wat betekent een oplage

Wat betekent een oplageDe term ‘oplage’ speelt een belangrijke rol, vooral bij kartonnen verpakkingen. Het betekent simpelweg het aantal kartonnen dozen dat op hetzelfde moment wordt gemaakt voor een specifieke opdracht of bestelling, en het is een belangrijk begrip in de verpakkingsindustrie.

Op maat gemaakt voor jou

Een dozen oplage geeft aan hoeveel dozen worden gemaakt om te voldoen aan de specifieke wensen van een opdrachtgever. Dit aantal kan variëren, van kleine hoeveelheden, bijvoorbeeld 10 stuks, tot grotere aantallen, afhankelijk van de omvang en eisen van de opdracht. Het is een aanpasbaar concept, zodat jij als klant precies kunt bestellen wat je nodig hebt.

Variatie in oplage

Bij dozensite.nl kun jij dozen bestellen in verschillende oplages, met een sterke focus op jouw tevredenheid. Het produceren van dozen in diverse aantallen is bij ons een standaardpraktijk. Of je nu slechts een paar dozen nodig hebt voor jouw lokale onderneming of een grotere oplage voor een groot bedrijf, bij dozensite.nl wordt elke doos met zorg en precisie gemaakt. Het productieproces wordt afgestemd op jouw specifieke wensen, en er zijn opties voor het bedrukken van dozen of het toevoegen van speciale afwerkingen.

Wij helpen je graag

De mogelijkheid om dozen in verschillende aantallen te laten maken, geeft jou de vrijheid om precies het aantal te verkrijgen dat je nodig hebt, zonder onnodige verspilling of kosten.

Bij dozensite.nl helpen we je graag verder. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!