Heftruck

Hoe Dozensite begon met maatwerk kartonnen dozen

Dozensite, opgericht in de zomer van 2020 door twee doorgewinterde experts uit de golfkartonindustrie, heeft zich ontwikkeld tot dé online plek om dozen op maat te laten maken. Met een rijke ervaring van tientallen jaren in dozenproductie, hebben we ingespeeld op de veranderende behoeften van klanten in het digitale tijdperk. Bij ons kun je eenvoudig en snel een enkele doos kopen, of een geheel op maat gemaakte doos samenstellen. Onze service is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Je kunt moeiteloos je eigen doosje bestellen en direct de prijs zien, zonder de vertraging van het wachten op een offerte. Of je nu op zoek bent naar een standaard oplossing of een unieke verpakking wilt laten maken, Dozensite biedt een breed scala aan mogelijkheden. Wij begrijpen de dynamiek van groeiende bedrijven ook heel goed. Als je behoeften veranderen en je meer gespecialiseerde of grotere hoeveelheden dozen nodig hebt, staan we klaar om samen met jou de mogelijkheden te verkennen. Dit kan zowel online als persoonlijk bij ons op kantoor. We nodigen je ook uit om een kijkje te nemen in onze fabriek, waar je een indrukwekkend proces zult zien van golfkartonnen platen die getransformeerd worden tot een pallet met kant-en-klare dozen. Van stansmachines voor complexe verpakkingen tot machines voor grote pallet- en meubeldozen; bij Dozensite is bijna alles mogelijk, zonder minimale afname! Onze passie voor dozen delen we graag met je, maar we begrijpen ook dat je tijd kostbaar is. Daarom streven we ernaar om je volledig te ontzorgen. Ervaar de gemakkelijke en betrouwbare service van Dozensite en bestel je doos of dozen naar keuze. Onze dozen zijn van hoogwaardige kwaliteit tegen de beste prijs en razendsnel in huis.

Machine

Wat onze dozen uniek maakt

Doos op maat

Bij dozensite.nl gaan wij altijd voor de perfecte doos op maat, niet voor niets dat je juist zelf de maat kan bepalen zodat je altijd weet dat je de juiste dozen hebt. Dat noemen wij nou maatwerk. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

Materiaal

Omdat de ene klus niet de andere is bieden wij verschillende soorten materialen aan voor het maken van dozen op maat. Zo kun je kiezen uit enkele golfplaten of dubbele in verschillende diktes.

Altijd de scherpste prijs

Wij gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen poespas maar de scherpste prijs voor de kwaliteit die je krijgt! Ook voor bedrukte dozen op maat leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Al vanaf 1 stuk

Niet een al te grote afname hoeveelheid nodig? Het is al mogelijk om vanaf 1 doos op maat te bestellen! Ook bedrukte dozen kunnen in kleine oplagen worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.

Onze fabriek

De Dozensite fabriek

Op Dozensite kun je eenvoudig één doos kopen of meerdere dozen laten maken. Recent hebben we onze productiecapaciteit flink uitgebreid. In de laatste dagen van 2020, hebben we onze faciliteiten verrijkt met de toevoeging van een indrukwekkende nieuwe machine, de Kongsberg X24. Deze aanwinst versterkt onze mogelijkheden om op maat gemaakte dozen te produceren, in allerlei soorten maten, vormen en soorten. Met de nieuwe plottertafel, in gebruik genomen eind december, hebben we onze precisie in het snijden van diverse materialen naar een hoger niveau getild. Deze plottertafel is een geavanceerd apparaat dat, in plaats van inkt, gebruik maakt van extreem scherpe mesjes om materialen tot op de millimeter nauwkeurig te snijden. Dit betekent dat wij nu, naast onze bestaande apparatuur, elke gewenste doos kunnen samenstellen en snijden in een ongelooflijk korte tijd. Dit is een gamechanger voor klanten die een doosje willen bestellen of specifieke verpakkingseisen hebben. Het stelt ons in staat om met grote precisie en snelheid te werken, waardoor we aan de meest uiteenlopende eisen van onze klanten kunnen voldoen. Ons team van vakmensen werkt met passie en expertise, gebruikmakend van zowel traditionele technieken als de nieuwste technologieën om een perfect product te leveren. Bij ons kun je niet alleen een enkele doos kopen, maar ook complexe verpakkingsoplossingen laten ontwerpen en produceren. Of je nu een eenvoudige doos nodig hebt of een op maat gemaakte oplossing, onze site biedt een eenvoudige en efficiënte manier om je bestelling te plaatsen. Ervaar de precisie en snelheid van onze nieuwe plottertafel en laat ons de perfecte doos voor jou samenstellen.